Ga naar de inhoud
Home » Uw kok Mark

Uw kok Mark

Ervaren kok

Uw kok thuis is Mark Pietersen; ik ben 51 jaar oud en heb vele jaren ervaring in allerhande restaurant- en cateringkeukens. Mijn keuken staat onder de rook van Groningen (Meerstad) maar ik rijd het hele land door om te koken bij mensen thuis: van Amersfoort tot Zuidwolde en van Ljouwert tot in de Achterhoek.

Van kinds af aan heb ik interesse gehad in koken en lekker eten. In de loop der jaren heb ik van verschillende bekende en minder bekende chef-koks de kneepjes van het vak geleerd.

Ik kook uitsluitend met verse producten, die bij voorkeur worden afgenomen van regionale aanbieders. Ik maak voor zover mogelijk geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Eten moet puur en eerlijk zijn, maar bovenal…. lekker!

Mark Pietersen