Ga naar de inhoud
Home » Mogelijke menu’s

Mogelijke menu’s

een mooi gedekte tafel

In samenspraak met u stel ik het menu samen. Wilt u 3-, 4-, 5- of zelfs meer gangen? In overleg is heel veel mogelijk. Normaal gesproken kan ik in een gewone keuken voor ongeveer twaalf mensen maximaal koken. Bent u met een groter gezelschap, dan overleggen we hoe dat werkbaar blijft. In het verleden heb ik ook wel voor grotere gezelschappen gekookt.

Ik hanteer geen standaardmenu’s, want ik kook wat u lekker vindt, of dat nu vis, vlees of vegetarisch is. Natuurlijk zit ik boordevol ideeën dus als u slechts maar een vaag idee hebt, dan weet ik daar zeker wel mooie gerechten bij te bedenken.

Een diner kan uiteenlopen van drie tot zeven gangen en ik kan u hierbij passende dranken serveren of adviseren. Dit kan wijn zijn, maar ook bier of zelfs thee. Als we telefonisch besproken hebben wat uw wensen zijn, krijgt u diezelfde week nog een suggestie voor een menu met daarbij een prijsopgave.

U kunt het menu ook afstemmen op de gelegenheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Griekse maaltijd om uw relatie te vieren met uw partner die u op Griekenland ten huwelijk vroeg?

zelfgemaakte chocolade